Günümüze kadar birçok oyunda kanun adamlarına karşı savaştık, onlardan kaçabilmenin yollarını aradık. Şüphesiz ki işin içinde araba varsa kovalama sahnesi de kaçınılmaz oldu. Need for Speed: Rivals, açık dünya bir haritada bu heyecanı yaşatmaya davet ediyor. Ayrıca isterseniz, polis arabasında direksiyon arkasına geçmenize izin veriyor. Yeni nesil konsolların gücüyle birleşince ise ortaya harika grafikler çıktığını hemen belirtelim.

Need for Speed serisinin yeni üyesi Rivals için melez bir oyun diyebiliriz. Hot Pursuit'in polis-yarışçı oyun sistemi ile Most Wanted'ın açık dünyasını birleştiriyor. Polislerden kaçarken oyuncunun kendisini özgür hissetmesi, oyun için artı puan olmuş.
NFS: Rivals, Redview adındaki hayali bir ülkede geçiyor. Redview'da karlı dağlık alanlardan tutun da kurak çöllere, sahil kenarlarına kadar birçok farklı atmosferi yakalayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Most Wanted'a göre kıyasladığımız zaman ise bu değişimin gerçekten iyi geldiğini anlayacaksınız.
Oyunun genel mekanizması açık dünya harita üzerinde görevler alarak ilerliyor. Most Wanted'daki polislerden saklanmak, atlatmak tarzındaki oyun stili yerine, Hot Pursuit'teki hız sınırlarını zorlamaya dayalı olduğunu söyleyebiliriz. Haritaya dağıltılmış bir şekilde bekleyen normal yarış ve zamana karşı yarışlara girerek Redview'ın yollarını keşfedebilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7
İşlemci: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
RAM: 4 GB
HDD: 30 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon 3870 512Mb veya üstü, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb veya üstü, Intel HD 4000 integrated 512Mb veya üstü









0 yorum:

Yorum Gönder

1 9